Saturday, November 14, 2009

Ayah aku.

selamat hari jadi.
berjanggut putih
muka semakin berkedut.
kurang marah lagi.
kacak seperti artis tempatan 40-an.
konklusi,dijemput tinggalkan alam muda.

Kau kena tahu,
aku,anak lelaki pertama mu.
sayangkan kamu.
kau idola.
kau punca aku begini.
aku akan berjaya sebab kau.
duit kau nasihat kau.
semua aku kotakkan dalam minda.
masa kau untuk aku.
buat aku tersenyum.
terima kasih marah dan rotan aku.
aku sedar
itu proses normal sebagai anak lelaki yang hebat.
ayah.
selamat hari jadi.




sms aku kt ayah:ayah,hepi besday.abg long dan housmate wish.adi baru abis 2nd paper td byk lagi.:)*bunyi mcm drama sikit.
sms ayah kepada aku:noted that thank you and good luck*padat dan casual.


next sms aku kpd ayah*belum hantar lagi;
sms aku untuk ayah:ayah,adi xde duit.duit overflow.masuk sikit.

hehehehe.:)

5 comments:

Islah Abas said...

kalau nk duit.. aku biase call jer.. haha.. buat bunyi sedih2 sikit :P

PET kedekut sngat r.. haha
*padahal belanje bnyak*

Syikin Alfian said...

Selamat Harijadi buat bapa Madi :)

maditheman said...

hahaha.PET mmg cmtu.naek je suda.
timekaseh danda.:)

bungaohhbunga said...

selamat ulang tahun encik othman x)

madi! message belum hantar , itu lucu weyh! hahahahahaha.

actionkamen said...

hahahaha bunga-chan.hikhik tu betul wey xde istilah lucu.money overflow ayah.