Thursday, September 25, 2008

hari raya kembali!

pemlihan lelaki seterusnya!


pemilihan untuk lelaki seterusnya!
yg ni interview secara sulit ni beb!
first come first serve!
haha
thanx la!kerana berminat!
dlm gamba adib alip frank aQ!

khamisku kacau!

hey kamis,
setiap minggu ak menemui engkau!
tidak kah merasa mual dan muak utk mengacauku!
harimu bukan lah indah seperti ku jangka,
hari ini umpama mimpi basah yg buruk,
ak sedar ak hambaNya,
onak duri pelbagai rasa cuba menolak ku menuju kegelapan,
aku terasa hari-hariku hampir tidaklah aku bersuka,
kepingan kasih tiba2 terasa goyah,
tapi tak mungkin biarkan,
helaian kertas berharga menhantuiku!
aku lalai la ak rasa,
sekali terjatuh mungkin ak boleh terjaga,
tapi bagaimana utk kali kedua?
tepuk dada tanya selera
ternyata keputusanku melalui bicaraku
terima kaseh hari khamis,
kau terlalu sulit untuk ku
tapi engkau tak tahu
aku mempunyai cara
selamat!

Tuesday, September 23, 2008

goodbye tiger!tiada raya utk kau!

date:11mlm-4 pagi


hari dimana ak tidur hampir sepanjang ari walaupun ade quiz
kesimpulannya quiz itu patik kecundang
utk mendapat markah separuh pon probability rendah!
senang kot td!
x sala kan utk mencarut utk itu!babi!
cerita bermula cmni:kamu melihat gamba2 itu dan kamu buatla probablility sendiri
tiger akan melanjutkan pelajaran ke ireland dlm jurusan kedoktoran(sakit puan)
medic school cm top gak ar!proud jd cm die!tp ak tidak!ak di tronoh!
yeaaahhhh
so,tetibe plan utk jumpe b4 dye chow kamis nih
alang2 ak dah abes quiz yg indah tu!tarahal la nak join!



saya(asmadi)mengaku ini bukan gamba mabuk saya!bermula disinii

mengisi minyak(aktiviti pertama)

memakan(aktiviti 2)


menunjuk puting sambil menyanyi(aktiviti 3)

berbual dan merokok(aktiviti 4 dan 5)


sesi menangkap gamba yang tidak menggunakan kemahiran maditheman!(aktiviti 6)

sesi lompat si anjing lompat!(ayat x sopan dow )sori!(aktiviti 7)


kata2 terakhir b4 kteorg chow



memeluk dan berbusl secara kemahiran individual(aktiviti 8)



kesimpulannya,tata tiger!ak kene syg dye !sebb dye x mungkin ak bole senang2 pandai,dye slalu mencerita hal2 akademik!pengalaman yang paling x kan patik lupe walaupun ak suruh menceritakan satu bab pasal biologi iaitu(percernaan makanan) ia mengejutkan ak mmg probabliity mmg sama ar beb!ak x serius blaja tp sbb dye ak hampir mengenali betapa penting nya blaja!jarang nak cari org cm tiger nih! kau berjasa terhadap aku!dan kau sudah mula merokok!ak nak masukkan kau dalam lelaki seterusnya tetapi xde gamba yg cukup fotogenik!mintak maap!tata tiger!sampai ketemu kite!

P/S:wanita mmg kuat merajuk!ak sedang melatih memujuk!ada cara sila pm saya!

Saturday, September 20, 2008

wanita 3



nama:nonie kot(lupa ar)maen sebut je!



deskripsi:bertemu ketika ak membuat gaya seorg lelaki ego di dlm gig,secara serius ak x perasan pon kehadiran beliau!tetapi setiap perkenalan mesti ade step yg indah seperti memasak juga lah sebenar nyer beb!hmmm dye ciut la~(budak mohawk berdiri sebelah ak berkata)

step 1:menangkap gambar orang secara rawak tanpa memikirkan adab!

kesan:subjek akan berasa terkejut!subjek akan tersenyum kemaluan!



contoh:



step2:kamu bertanya kabar terhadap subjek dgn sedikit sopan

kesan:subjek tersenyum pastu tarik rakannya utk bergamba


contoh:


step 3:sulit!

kesimpulannya:dye dipih menjadi wanita 3 dlm blog ini!thanx la nonie!seyes patik lupe dow name dye!

lelaki 3








nama:acai



deskripsi:mesti la imej die baek(style+perbualan) dow!wa masuk manusia yg berkelakuan baek je dlm blog ini
aah baek !kalu x masakan beliau ade seorg gf
wa bukan ckp kosong ,lensa patik sbg saksi
pointer :patik 3.00 tepat ar
aksi kurang nakal dari diorg melalui lensa:





Thursday, September 18, 2008

kawan oh kawan

dude
kawan
sahabat
fren dow
simple je
kamu kene terima
sekali bergaduh
tidakbermakna engkau perlu membenci
sume bersalah
mungkin aku lebih
sebab ak maditheman
ak engkau berdiri sama tinggi
tidak kah engkau rasa persahabatan dengan gelak ketawa
itu indah
tepuk dada tanya selera
aku mungkin bukan pelakon utama
tapi terima kaseh
kerana terima aku seadanya
tidak perlu utk menjadi pandai dengan ke
kelas
hanya menjaga hati kawan itu penting
bukan ak memberi nasihat utk ak
tapi utk kamu jua
mari berkawan
selamat hari kawan sedunia
mamak salam bukti kita
selamat

kugiran berterusan!


seni itu indah !

gajah paling kecil dalam dunia?betulke ini bukan seni saya(adaptasi blog laen) yeaaah!yang ni lah seni




pemain lagu ke-9999

in fact,pejam celik pejam korg sume x tau yg korang sume telah mencapai petikan gitar yg ke 9999
dlm evolusi korg secara tidak sengaja telah naek level la
bukti dye korg telah memainkan lagu sendiri
haa
terbuktikan!
pastu korang dpt masuk blog gua beb
tiada kabel yg senang melainkan korg mmg hebat je dpt masuk blog ni
trust me dude!
jarang pisang berbuah dua kali!
congrats CASUAL COMPANY
maco goh popy bear x lupe gak mas vokalis pinjaman dr kugiran nepal!
yeah yeah yeah!
genre lagu dimainkan:experimental music
sila hubungi no ini -017-nak cari sendiri beb
berkeliaran sekitar tronoh
disini sedikit sedutan dari aksi kamu!







dari atas ke bawah maco goh popy bear

Wednesday, September 17, 2008

deskripsi dari maditheman 1

utk pengetahuan korang blog ini adalah utk meletakn karya2 gamba aku dgn sedikit editan orang2 yg dipilih mestilah berasa sgt bertuah jarang ak memlih utk meletak gamba sesiapa. beliau mestilah mencapai tahap atau showmanship yg tinggi yg telah diltakkan utk requirement utk blog ini seperti tercatat dlm akta blog 1941(malaysia-singapura) tahap itu sedikit sulit lah utk diketahui umum walhal korang boleh ar berpikir sendiri secara praktikal kan hmmm mari majukan industri blog kita!

video
mari menonton video ini utk mengurangkan stress dari hidup anda!

lelaki 2


nama:mok bukan name sebenar
deskripsi-lelaki berwajah pelakon eropah timur
pandai bergitar menyanyi seorg mencintai musik
gamba ini dihasilkan oleh ku semasa cuti sem lepas
rakan piza gak
pointer-3.004/4

Tuesday, September 16, 2008

wanita 1 dan wanita 2



wanita2 itu telah dipilih menjadi wanita 1 dan wanita 2
dalam blog patik!
sirambut hitam-keylahudson
sirambutkelabuperanghitam-masgoddess@mas
deskripsi-akibat kefoteginakan dalm gamba
probability digelar perempuan cantik tu tinggi la~
btw,kedua2 sudah di booked atau lebih sopan in a relationship!
yg ni secara praktikal kalu ade pointer utk kamera patik bagi
3.02/4
keyla lebih skit la~
wahaha

lelaki 1


nama:apai@fared
deskripsi-rakan piza ku,beliau separa model bergigi taring
mungkin ade ciri2 lelaki ampang(sila rujuk akutakpeduli)style
pointer:3/4
haha!(suke ati aku je apai kan)

start itu mudah iv!


dulu,patik ade blog gak
pastu buhsan
skang dgn galakan persekitaran
patik wat balik dow
yeaaH!
sebagai pemburu wanita cantik malaysia!
dlm blog akan ku update kan
gamba2 serta komen dari diriku sendiri
ttg wanita pastu ade gak ar lelaki kalu kesampaian dapt masuk blog gua ni beb
dengan bebekalkan camera murahan sahaja tp berSLR
ak cube memantapkn blog ini
yeah
sume ni kerana
sebagai hambaNYa kite patut memuji ciptaanNya beb
yeaah!
doakan ak dapat beli fish eye lens yg gua idamkan dgn flash gun bebentuk machine gun!
ucap mula dgn heydude!
keyword arini oleh maditheman!