Tuesday, June 16, 2009

Makan Dalam Tan Cheng Lock

makan dalam yang sangat bermisi dan slalu nya sinis dari pandangan mata orang awam(level up).
dalam erti kata lain,slalu nya berlaku apabila banyak pihak mula berbual pasal kau,dan kau melakukan banyak benda2 noob dan ,merosakkan hati.
Makan Dalam Tan Cheng Lock selalau melibatkan konspirasi beberapa orang,kesan nya sangat puas hati la org kate.melalui perbuatan,pecakapan yang melibatkan beberapa orang dalam aksi tersebut.
Makan Dalam Tan Cheng Lock mahu rasa?elakkan bebeh~

5 comments:

nenasoren said...

aku lampi sket madi.
x pam.
ko mkn dalam ka?
tp lek la
btape byk pn kutok ko,
ramai lg syg anda.
yeah!kamon madi!

que said...

stone ni...
kompom~~~~

tun boja bistara said...

jgn politikan cinta sebab sukar!
ingat tu madi~
hadeyhhh~~

maditheman said...

hehe.u all mmg i syg,ngn korang tiada makan dalam tan cheng lock weyy susah kot nak buat

Syikin Alfian said...

i tauuuuuu mcm mane nk buat!!!!
hahahha!